2011-05-09
 21:38:04

Särbehandling

Tjosan i trosan osv osv.

JO, nu när jag ändå sitter och ska börja skriva så varför inte fortsätta mitt klagande på bloggen:)

Nej, men jag vet inte om det är såhär i alla andras klasser, men i min klass är det väldigt mycket särbehandling. Detta händer när det personer som är lite extra "jobbiga" sitter och pillar på mobilen, skriker osv, läraren kommer fram, skäller lite granna, personen i fråga fortsätter, läraren säger till, eleven fortsätter och läraren orkar inte säga till mwer för att läraren aldrig riktigt satt eleven på plats. Så eleven i fråga får sitta och prata, smsa, ha mössa på sig, störa andra elever i disskutioner och det enda dem får är ett "tyst nu" någon gång ibland, medans "vi" som pratar någon gång ibland får en jävla massa skit för det från läraren som inte bryr sig om det som fått klassen att bli okoncentrerad från början.

Sedan är det väl klart att alla har dem där dagarna när man inte kan hålla tyst, när man sitter och är okoncentrerad och har uppe mobilen, och det stör väl självklart dem som sitter och arbetar, men att det ska beöva vara så på nästan varenda jävla lektion, speciellt nu när man försöker få upp sina betyg osv så blir man så jävla irriterad. Jag tycker det går lite överstyr när eleverna till och med sitter och säger till personerna i fråga att bara hålla käften och läraren nästintill säger till en att ge upp för det har läraren redan gjort.

Jag har själv varit den lilla "bråkstaken" som sitter och stör allt och alla, och om jag hade förstått att det var så jävla jobbigt som det är så hade jag hållt käften hela skolan, eller ja, nästan...;)

Men nu ska jag kolla två och en halv män , Imon blire intagningsprov på plus, Frida ska följa med som mitt personligastöd så klart!

/Kuungen!
2011-05-07
 09:54:19

Bruuuud's

Hallo(norska) my blogg!

Detta är något jag har stört mig på otroligt länge, vart man än går så hör man tjejer säga "nej det är hur mycket kalorier i den som helst..blabla...nu måste jag träna", detta är tjejer som ser ut precis som en tjej ska göra och dem ger dåligt självförtroende till alla runt om. Jag menar, ja, alla har skönhetsideal, alla har något dem inte tycker är så jävla vackert med sig själva, och jag vet av egen erfarenhet att om man säger "fan min mage börjar se större ut" etc så tar folk runt omkring illa upp för att dem har samma ideal och tycker att t ex deras mage ser större ut. Jag vet inte riktigt varför det har blivit så, men jag antar att det beror på att skolsyster sitter där och kommenterar att man väger för mycket eller för lite och därför måste banta eller så ska föräldern lära sig laga mat, vem fan har sagt att hon har rätt, vem har sagt att bara för att hon sitter där med sina påhittade jävla ord så måste våran värld kretsa runt just dem orden? När jag får barn ska dem få äta, om dem nu blir "överviktiga" enligt skolsyster så okej, bara jag vet att dem mår bra och inte tappar tron på sig själv för några ord som man får mot sig.

Så ha era skönhets ideal, det har alla..men låt dem inte ta över era liv för det påverkar alla.
NU ska jag och Frida äta cocopops.

/Willbo
2011-05-02
 15:06:34

Blir så trött

Sååå, nu känner jag att jag varit en j*vligt oaktiv bloggare,ha-ha!
Så nu ska jag la försöka uppdatera lite oftare iallafall:)

Sedan kom jag på något helt sjukt jag såg igår..jag googlade la något och helt plötsligt kommer en blogg upp, jag klickade så klart på den och jag har fan inte kunnat sluta tänka på det jag såg.En liten fjortis,eller ja, liten och liten men lite Kissie style ni vet, skriver inlägg om hur feta människor borde gasas ihjäl, att hon hatar invandrare när hon själv är en och hur otroligt duktig hon är som väger 45 kilo och inte kan laga mat.Hon har också lagt ut detaljerad beskrivning på hennes sexliv och lägger ut bilder när hon sitter och visar hela mumindalen.

Är det inte sjukt att det är personer som henne som blir kända, endast för att hon provocerar och får människor att känna sig riktigt ovärderade?Även om det inte är något man borde ge så stor uppmärksamhet till, så kan man ju inte släppa vilka idioter som lever endast för att få en liten gnutta uppmärksamhet.

Länk till bloggen:
http://amiofsweden.myshowroom.se/


OCH så ville jag bara säga att jag åkte med Tobias mamma och syster upp till stallet och klappade en hest!,den var inte så farlig som dem flesta är, men jag kände mig ändå modig!

/Willbo