2012-05-31
 20:07:25

Svar på kommentarer!





SemonieOfSweden - Haninges Stolthet! ([email protected])
om Yes.:
Vad har du för planer inför helgen? :)

-Jag ska till min syster och greja hennes bröllopsbilder och ska även fixa med min pojkväns studentpresenter!



Amanda & Steffie ([email protected])
om Blinded by the dark:
Fin blogg!

-Tack! Du med!
2012-05-31
 15:20:39

Yes.

2012-05-30
 10:26:01

Blinded by the dark

2012-05-29
 22:20:07

Friluftsdag

Haft friluftsdag idag, jag har fått springa med råaägg i munnen, gå hinderbana med ögonbindel, sprungit runt ett basbollträ så jag nästan gick ned i ett dike och fångat en vattenballong som splasha sönder på mig, tack för det Amanda! Självklart får vi inte glömma att jag ägde Ehsan i fotboll etc, för att jag är så fräck! Tänkte blogga mer imorgon,det har bara vart så mycket det sista känns det som.
Vill passa på att säga till mina vänner Elin Hygrell, Amanda Westman,Dominica Dalsborn Beatrice Gustavsson och Marion Lindström ,min mamma Susanne Willbo, min största och enda riktiga förebild Marielle Willbo, Hennes underbara man Adam Willbo och min fina pojkvän att utan er hade jag inte vart denna människan jag är idag och jag kan inte med ord beskriva hur jävla stolt jag är över att ha er hos mig. Ni gör mig så jävla glad!

Adam Willbo


Min vackra syster Marielle Willbo


Min Betus Elin Hygrell




Beatrice ,Jag,Amanda,Doda

Det bästa som hänt mig, Tobias Hägglund
2012-05-25
 08:06:06

Fredag

Fy fan vad skönt säger jag bara, ska bara bada,äta godis,sola och sova hela jävla helgen, eller ja, tills på Söndag då jag ska jobba men ändå.

Puss min blogg,puss.
2012-05-23
 13:07:39

Damn right

2012-05-23
 12:23:15

Donken style!

Sitter nu i skolan, dagen har gått ut på att ettorna på våran skola har dansat. Vill bara på peka att jag ägde, eller ja, jag ägde iallafall på de första rörelserna, a playa gotta moves like jagga.  Ätit på donken med, om jag gjort av med så mycket fett måste jag ju få mer. Lev väl bloggers
2012-05-20
 22:59:19

Länge leve bumbibjörnarna

2012-05-20
 22:57:06

vad är att älska?

Hur vet man egentligen att ma älskar någon? Det jag talar om är inte bara att älska sin pojkvän eller flickvän utan familjemedlem,hund ,syster,mamma etc.
Jag tror inte på att man kan älska ett band eller en artist eller typ kaffe etc. Jag säger det själv, jävlar vad bra One Direction är, Jag älskar dem, detsamma gäller latté , så sjukt gott och jag "älskar" det. Jag menar känner jag dem i OD -neeeej, dem kanske är helt jävla fucked up. Jag tycker om deras musik, känner ett lyckorus när jag lyssnar på dem, jag tycker om latté jag vet inget goare , man varför använda ett sånt stort ord för något så meningslöst? Varför åka jorden runt för att följa efter bandet man "älskar" så jävla mycket för att få höra samma låtar spelas varje konsert och varför köpa sitt "älskade" kaffe på starbucks när ett normalt café har det för 40 spänn billigare?-för det är fräckt att visa att man har råd med starbucks(jag tänker egentligen inte dricka upp mitt kaffe det är bara det att det ger mig en viss mängd med "pappa bjuder" känsla när jag går runt med min starbucks mugg+ att hur snyggt är det inte till mina kläder?)<3
Nu kom jag ifrån ämnet, vad är att älska. Jag tror att man känner när man älskar någon, jag tänker inte köra den där typiska fb-statusen "det gäller att hitta den du inte kan leva utan" saken, för det stämmer inte.- Jag tror att man kan leva utan alla människor. Dör min mamma så skulle jag kunna leva mitt liv ändå, dock tror jag inte mitt liv hade blivit normalt igen, inte på samma vis. Jag tror att man verkligen älskar någon när man verkligen verkligen känner sig trygg hos den människan, när man känner att hur fan har jag klarat mig utan denna personen/hur skulle jag kunna klara mig utan denna personen? När man får någon man ser upp till, som man kan bråka med men bli vän med sekunden efter. När man bryr sig så mycket att man faktiskt bråkar- detta är inte i alla fall men, man bråkar av en anledning oftast för att man bryr sig om vad som händer etc i den andras liv och bryr sig om personen. Jag tror att man älskar någon när man känner ett band mellan varandra, när man bygger upp en stark relation och när man känner sig lycklig med personen. Jag tror inte heller riktigt på att man verkligen verkligen kan älska någon på ett låt oss säga halv år- då jag själv vart tillsammans med Tobias i snart 2 år så förstår jag NU att jag aldrig älskat någon på det viset innan honom-man upplever att man älskar någon så mycket efter låt oss säga någon månad men jag tror och vet i mitt fall att jag älskade självklart Tobias första gången vi utbytte dessa ord till varandra efter någon månad,men inte lika starkt som jag gör nu.
Jag tror att man vet med sig bäst själv när man verkligen älskar någon, när man känner denna samhörighet med någon. Men att utbyta dessa tre starka ord och inte vara säker på att man menar det, eller att man vill bli bekräftad genom att säga det och få höra det från någon annan, det är det jag kallar för falsk-kärlek.
2012-05-17
 16:43:20

Popcorn

Ida har jag jobbat, verkligen jobbat. Tillskilland från förra sommaren då jag fortfarande var den där tjejen som hade brunt runt halva ansiktet och var lite fjortisfräck så har jag haft kul. Förra året gick jag och räknade timmar,minuter tills jag skulle sluta. Idag, ett år senare så förstod jag att mitt jobb är ändå rätt fräckt. Fick till o med 5 glasspacket med mig hem, det rockar. Idag har jag vart trevlig, plockat upp varor, pillat i ordning och vart trevlig, verkligen trevlig.
Nu är jag förtjänt av all möjlig form av fett o socker, pringles,popcorn,cola,glass och choklad, varför?-för att jag, Signe Rebecca Willbo verkligen verkligen har vart duktig.
2012-05-16
 19:42:35

Blow me and run

Varför vara så seriös?
Varför inte bara vara du, vara barnslig, skratta, gråta, känna.
Varför inte bara skrika, hoppa, få ur dig allt det du stänger inne?
Varför ska man vara så jävla seriös hela tiden, varför ska man inte få vara omogen, vara barnslig, vara ung så länge man kan? Det är något jag ofta hör, att jag ska vara ett "barn" så länge jag kan, att jag ska uppleva saker, vara impulsiv,känna mig på livet, ett steg i taget,leva livet, älska,hata,vinna förlora, skratta och gråta. Men så fort jag är det ni definierar som "omogen" , så fort jag skrattar, älskar,hatar,gråter,skriker,är impulsiv så är det fel, för det är inte vuxet nog. Vad är ens moget, vad är ens seriöst och vad fan är "vuxet"?-inget.
Vuxna människor är oftast de som är som mest omogna, de som inte kan ta kritik, som inte lever, det jag kallar omoget, att vara instängd för att man förväntas vara det som samhället ser som "vuxet".
Jag tänker leva, inte missa en sekund av mitt liv, leva allt fullt ut, fullända det jag börjat med, jag tänker skratta när jag är lycklig, jag tänker gråta tills allt känns bättre, jag tänker älska, jag tänker tro, jag tänker hata och jag tänker vara impulsiv. För vad för människa skulle jag vara om jag går runt och tycker synd om mig själv för att jag inte gjorde det jag ville och vad för människa skulle jag vara om jag gick runt och inte levde utan stängde in mig,mina drömmar mina mål för att det är vad samhället vill se. Mogna,vuxna,ansvarstagande jag, så nu är frågan, vad är det som är så moget med att göra som alla andra "spela det säkert", vad är det som är vuxet med att inte ha levt och vad är det som är ansvarstagande när allt man hör är hur NI den äldre generationen klagar på allt ni kunde gjort men inte gjort, samtidigt som ni på oss klagar för att vi gör det vi vill göra? Vad är det för dubbelmoral.
2012-05-16
 10:25:41

Länkbyte!

Klicka in på Lisas blogg!
2012-05-15
 10:08:13

Jaha.

Idag är en sån där jobbig dag, allt känns jobbigt, allt känns sorgligt, jag känns sorglig. Är trött trots att jag gick och la mig runt 21.00 igår (jag är fräck), jag är  ledsen trots att jag egentligen är världens lyckligaste tjej. Allt är så jävla komplicerat, allt är så jävla sorgligt, allt är så jävla pest o pina. Känner mig sjuk, känner mig frisk, känner mig glad känner mig sorgsen, jävla dag.
Ska pussa på min ifåne och slå Amanda, allt kommer kännas så bra då , Ska ringa Tobias med och säga att han är perfekt med, japp allt kommer bli bra. Hej Amanda.
EDIT: Amanda fick ont.
2012-05-15
 09:15:25

Payphone

2012-05-14
 16:56:32

Bakin'

Bakar med min kära syster, tänkte skriva ett litet finare inlägg imorgon när jag har massa bilder . Snart kommer stora tjocka släkten så ska fota det osv osv. Ha en fantastisk dag, tjolen-kuungen
2012-05-13
 11:28:54

billllllder

NU:

American pie

Sen:

Torp

HIHIIHIHI, ska på en liten middag för min nygifta syster imorgon, nu när vi är en till Willbo i släkten måste man ju fira!

min bebisherr och fru willbofotostudiobild
2012-05-11
 09:55:32

Repeat




åååh blonda hårfärg.
2012-05-11
 09:51:00

oh god, you make me happy

2012-05-09
 12:31:30

sex o kärlek

Är sex och kärlek samma sak-ska man ha sex med vem som helst för att man har lust eller ska man ha sex med någon man verkligen tycker om?

Jag tror endast på att man ska ha sex med någon man tycker om. Jag ser inte någon som helst anledning med att ligga runt etc, hur kul kommer det vara när du blir äldre att ha denna känslan inom dig att du låg runt utan mening, för att du för studen hade lust? Jag ser ingen mening med det, varför man ska ligga runt, som om sex vore det viktigaste på hela jorden, som om vi aldrig skulle klarat oss utan det, vi var orörda ett bra tag in i våra liv och nu, när man upplvet känslan är det det enda vi vill ha? Det är till och med så viktigt för oss att knulla att vi inte gör det av kärlek utan bara för att det är skönt. Hörs säkert som om jag är helt emot engångsligg etc, nej det är jag inte. Alla ska la få göra som de vill med sina liv. Jag säger bara att när man blir gammal och vet med sig att man i sina yngre dagar låg runt, utan känslor.
Vare sig man vill eller inte kommer man få det där äckliga ryktet efter sig, för att man hade sex med detta antal killar eller tjejer, vill du kunna känna dig stolt över att du har känt något för personen du låg med, eller vill du bli gammal och tänka "vad fan gjorde jag?"
?
2012-05-07
 10:40:20

Sleep

Sitter hemma hos min bebis, trött, slarvigt uppsatt hår, plåster på båda hälarna efter en mindre lyckad benrakning och kollar på solsidan. Varför?- För jag är ledig, så jävla ledig med , eller ja, jag måste fota lite också, men det är lätt fixat.
Iallafall , min bumper till min fina mobil gick sönder, har en lila nu, varför?- för den är vacker. Ska baka en cheesecake till blöndi idag med, juste , hm hejdå<3
2012-05-04
 12:24:09

Friends

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Matte ftw. 

Idag har jag haft matte, det sög, hatar matte, älskar Amanda, Dominica och min mobil, och min snuttis.
Idag ska mina små vänner med hem till mig ska rocka som powerpuff-pinglorna. Ska be min kära bror köra oss så vi kan hyra film, svensson,svensson<3 Hejdå bloggen ska fota massa så du blir en vacker blogg, fast det är du redan som min rosa/vita iphone, helt amazing<333333
2012-05-03
 13:06:00

Vigsel!

Grattis, ni är så fina!
2012-05-02
 11:10:34

Vissa människor.

"Vissa människor passar så bra ihop,precis som deras händer gör så bra."

När man får höra att man är så fina ihop, att man passar så bra, att man enligt alla andra är "perfekta" för varandra, är det därför man kämpar för att hålla ihop allt? För att man är ideal paret, de där som folk ser upp till, som människor säger "gud jag önskar jag hade det ni har" . Är det därför man inte ger upp, för vad skulle alla andra människor säga i min omgivning, när de får reda på att vi inte har det så perfekt, inte så bra och att vi faktiskt inte passar ihop? Ja vad ska människor säga när de ser oss rasa ihop, när de ser oss falla, de människor som faktiskt såg upp till oss, ville ha det vi hade och känna det vi kände får deras tankar krossade? Ja vad ska människor säga när vi passade så bra ihop, men våra händer gled ifrån varandra?
Jag har tänkt mycket på det jag skrev, Tobias och jag har det bra, väldigt väldigt bra, precis som vi kan ha det dåligt, väldigt väldigt dåligt. Men vi håller ihop, inte för att andra säger att vi är fina o söta ihop, dock är det en press i sig, att leva upp till den felfrihet människor ser. Nej vi håller ihop, för att jag iallafall inte kan se en dag utan honom, inte kan tänka mig att ha någon annan att älska och för att jag som bara är 17 år har den känslan, att jag, jag har hittat rätt.
2012-05-02
 10:32:13

Skola

Idag sitter man här igen, denna "lång helg" har vart rätt amazing, fick min mobil som jag tjatat om i snart ett år, var med mitt cp och fotade Elin i studion. Så nu sitter vi här, trötta, osminkade och helt jävla a.
Spillde nyss cola på mig,orkar inte att jag verkligen försökte se lite små söt ut med lite små söta kläder så spiller jag ut cola,blev ledsen.
2012-05-01
 10:41:16

Njuter

Njuter av dessa extra dagar ledigt! Sitter med min nyinskaffade mobil,så jävla vacker. Tack mamma!

Hoppas ni har fina dagar nu ska jag skicka roliga smilies till min syster, för jag kan det nu, för min mobil..den äger.

Fotade elin igår med, lägger upp bilder seeeenare! tror jag.

Puss