2012-03-31
 16:37:46

Im Going out of My mind

Sitter just nu i bilen hem efter en dag i Uddevalla, har bowlat och införskaffat mig ett par snygga byxor! Tänkte bara testa att blogga på mobilen så, haha. Ha en bra dag kära blogg. Lev väl
2012-03-30
 09:21:34

What the hell

Sitter just nu i Lysekil, vädret är toppen , det är varmt och skänt, mitt lillla problem denna dag är att jag inte har en jäääävla aning om vart jag ska ta vägen. Mina klasskamrater är i Lysekil om någon timma och jag sitter helt vilse på en skola som liknar ett sjukhus. Skolan som jag sen ska till ligger tydligen 20 min bort gång väg. Hm, hur tusan ska jag hitta? känns som jag är vilse i stockholm.

Idag tog min mamma examen, eller ja, idag äter dem tårta i skolan och säger farväl, ååååh tårta. Aja detta ska iallafall firas med att vi, där hemma ska äta fruktsallad, tacos med några familjemedlemmar. Mysigt värre.

AJA det jag vill komma fram till att det är fredag, helgen kommer vara mysig och om ca 30 min tvingar jag Tobias att följa mig till den där konstiga skolan!

Lev väl kära vänner, idag ska vi rocka på UF mässan, vad de ens står för vet jag dock inte, men rocka ska vi. 

Mina små äckelungar, och trollface jag.
2012-03-29
 18:59:23

I used to be cute



året var 2010, på dinosauriens tid.*dramatisk*
2012-03-29
 11:18:02

Glugg.




Jag har inte alltid vart så nöjd över mig själv, tyckt att jag vart för stor eller kort, mitt största komplex har alltid varit mina fötter, konstigt nog. Det fanns till och med en period då jag kände mig så äcklad av mig själv så jag gjorde allt för att få 5 minuters uppmärksamhet etc. MEN det finns alltid något på min kropp jag vart stolt över, något som många som läser denna blogg verkar störa sig på, gluggen mellan tänderna, något av de få saker jag ärvde av min far. Och nej, jag tänker inte ha en tandställning, och nej den e inte ful, den är vacker och jag är så stolt över att kunna säga något sånt om mig själv, även om det är så litet som en glugg. DEN är fräck. Och att folk ska klaga på den, jag menar vadfan, de är tänder! Och att ni inte kan låta en människa vara,utan måste klaga på något så litet som tänder, eller hur tjock någon är, eller hur äcklig någon är för liknande saker är hjärtlöst, fegt och rent utav sorgligt. Människor ska vara stolta över sig själva, för alla är så jääävla fina, även om de har en glugg, eller är lite större en vad samhället klassar som "vanligt", man är den man vill vara, man ser ut som man gör och det enda man kan göra är att acceptera sig själv och få andra att acceptera en också. Inte för hur  man ser ut, inte för att man är snygg och har ett leende som en filmstjärna, NEJ för att de är fina, vackra och älskvärda på insidan. -Döm inte boken efter omslaget.
2012-03-28
 11:17:13

Bangarang

Kollade hungerspelen igår igen, så himla underbar och bra, min syster som är 26 satt dock och gömde sig bakom mig och nöp mig i armen genom halva bion, sen började killen framför fisa som tusan, så satt bara och asgarva.

Idag ska jag gå och fika med min syster och sedan åka hem och mysa jäääääätte mycket, bada lite och bara ta det lugnt. Har Svenska nu, suttit och skrivit ett tal om att leva med en förälder, kan lägga upp det sedan om ni vill det, hoho, eller ja, lägger upp det när jag läst upp det så klart:)


Luntade (cool som jag är ) för någon dag sedan, gjorde det dock för att gräset skulle växa, inte för att jag är en häftig pyroman. Tog lite kort o så, skulle visa för Amanda och helt plötsligt börja de lukta bränt, klart som fan att kameran luktar bränt, ååååh kära pyromanbecca alla tycker du e så coolt<3


2012-03-27
 15:40:03

MATTE<3

Ska jobba matte som ett as nu, ikväll blire bio med Marielle och Adam, hungerspelen,igen.. åååh kärlek.

Iallafall vart på min mammas examen idag,hon e duktig!:) men nog om det , jobba matte ftw, bye.
2012-03-26
 16:40:25

Drive by

Sitter just nu hemma, skit trött, har ont och tycker allmänt synd om mig själv.
Fick ett liiiitet jack i huvudet igår, tänkte la inte så mycket på de förutom att de gjorde ont och nu sitter jag här i min varma säng,med en lätt hjärnskakning. livet suger etcetc. NEJ nu ska jag inte vara sån.

Jag har ju faktiskt min tjocka oranga katt, Trullz som ligger och gör mig allergisk (dock är det värt det). 
Jag ska nog inte klaga faktiskt, även om det är skönt att göra det ibland, för det är inte ofta man på en vardag kan ligga hemma och kolla film, äta godis och gosa med sin oranga katt.

tog en rolig bild för någon dag sedan med,haha
2012-03-22
 13:40:59

A dream for the weaker.

Nyss haft samhällsprov, de sög ju liiiiiiite grann att hälften av klassen gick ut direkt medans de få som satt kvar svarade la på tre-fyra frågor så.. satt kvar och gissade mig till allt, A here I come..
Iallafall så ska jag snart gå in och göra någon motion, vad fan de nu e, har iallafall skrivit om våld i hemmet/kvinnomisshandel.

Idag ska jag ha en slappis dag, träffa Elin en snabbis innan bussen går och kanske åka hem till Blondi, annars ska jag nog bara starta en film, dricka oboy och käka godis. livet.<3
2012-03-21
 10:50:11

Åååh tumblr.





Följ mig på min tumblr : http://itsokeytofeel.tumblr.com/
2012-03-21
 10:01:15

Take a bow

Sitter just nu på svenska lektionen med mina fina tjejor, idag är det Beatrice's dag, hon fyller nämligen 17 år! SÅ grattis!

Idag ska jag åka o käka pizza, eller ja, en stor jävla kebab med my love, visst är det gott att tjocka sig,haha.
Har inte hänt så mycket i mitt liv, inget jag stör mig på ovanligt nog så det kommer nog ingen lång debatterande text inte.

Mitt enda problem denna Onsdag morgon är varför människor alltid ska lägga sig i andras liv, som att det är så jääävla mycket roligare att hitta fel hos andra så man känner sig liiiite mer bra över sig själv. Varför ska man sitta och klaga på andras liv " dem fortsätter räkna sina månader även om dem gjorde slut/hade en paus" "fan hon börjar gå upp i vikt, kul innan sommaren,haha" eller den vanligaste " shit vad fula kläder, klipper hon sig aldrig,hur ser hon ut egentligen, hörde du vad hon sa förut eller, ofta hon håller på med honom?" - HEJ privatlivet 2012<3


Jag är så jääävla lycklig att jag har er:



2012-03-20
 09:14:41

People cry, not because they're weak, because they've been strong for too long.

Alla har vi någon,som på en sekund ser när du e ledsen,som vet precis hur man gör dig glad och som håller om dig och säger att allt ska bli bra.


2012-03-18
 20:56:07

it kills him to know im happy with someone else

När jag är ledsen stannar jag alltid upp en sekund, sätter mig ned, låter allt runt om vara om så bara för några sekunder så stannar jag. Jag stänger av, alla ljud, och börjar lyssna på en låt, den sorgligaste låten jag kan tänka på, den som beskriver bäst situationen jag är i, gråter och tycker synd om mig själv. Sedan reser jag mig upp, går ut från mitt rum eller vart jag än befinner mig, torkar bort sminket som runnit, slutar tycka så synd om mig själv och sätter på ett leende. För varför ska jag vara ledsen, varför ska jag gå runt och må så jävla dåligt när jag har så himla mycket annat att vara så jäääävla glad och lycklig för. Missförstå mig rätt, de är okej att vara ledsen att känna , det är okej att gråta inför människor du känner eller inte känner, det bevisar bara att du vågar visa att du känner, att du vågar släppa ut allt. Men om man sitter där dag efter dag och tycker lite synd om sig själv, vad gör de för nytta? du gjorde slut med din pojkvän/flickvän, du bråkade med din bästa vän, du blev mobbad, du fick en ätstörning-okej gråt,okej var ledsen, det är oftast inte ditt fel, du har hela ditt liv framför dig-du kommer hitta någon annan,även om de känns som hela din värld gick under, du kommer alltid ha vänner-om det är din bästavän kommer det lösa sig, glömma o förlåta, du är inte värdelös- det är så sjukt jävla ynkligt av människor som trycker ned dig för att må lite bättre över sig själva, och du är inte ful- inte för tjock,inte för smal, vem du än är,du är perfekt och om du någonsin känner att du behöver göra något åt det, bli smalare, få finare ansikte,större bröst så har du fel,för du är och kommer alltid vara älskad för din insida och alla är så himla jävla vackra egentligen.

Så res er upp,hur jävla jobbigt och värdelöst de än känns för de är starkt, det är modigt och du kommer må så jävla mycket bättre med dig själv när du vet att du inte satt där och tyckte synd om dig själv utan istället verkligen,verkligen försökte göra något åt saken.

Missförstå mig fortfarande rätt,vissa är det verkligen synd om , men de kommer alltid finnas folk där som lyfter upp en när man är nere så ta vara på det.

2012-03-18
 20:34:55

You bleed to know you're alive.

Sitter hemma och filosoferar,packar upp kläder,tar fram det jag ska ha på mig imorgon,rutiner jag har. Att alltid plocka fram kläderna dagen före så jag slipper stå där undrandes,stressad och kolla på min garderob med ett frågetecken i pannan. Varför ska man ha så svårt att veta vad man ska klä på sig, som om det är världens viktigaste sak,vem kommer komma ihåg kläderna man hade på sig dagen efter, ändå står man där, väljer ut detalj efter detalj.
Vilket som så ska jag skriva lite i min kära dagbok nu, äta min daim och ta fram mina kläder. Tråkiga söndagkväll.
2012-03-15
 12:17:50

Igång igen.. "snälla låt mig vara ditt runkobjekt"

Just nu sitter jag på och väntar på samhällsläraren. Åt nyss världens fetaste kebabtallrik, rätt så jävla as gott!
Vet att jag inte bloggat på ett tag, men tusan vad trött jag blev på det, eller alltså inte trött så, men de e ju bara så himla lamt att sitta o skriva utan att veta vad man ska skriva om.

Är förövrigt sjukt trött på alla jävla "norgesfinaste kroppar" etc, man bara "ja men hallå, här e de utsidan som räknas,snälla låt mig vara ditt runkobjekt för kvällen" eller "finaste paret" - okej ni älskar varandra,vi har fattat, ni tycker att ni är så himla perfekta i erat förhållande, men de e precis som alla andras förhållande, ni älskar varandra. inget dumt med det liksom.. men det är inte värt att lägga upp era fula redigeringar på när ni pussar på varandra för att få lite uppmärksamhet?, bilden på tjejen som satt med sin kille genom hjärncancer, de är kärlek,de är värt att läggas upp, för de e förebilder, inte någon pussbild, de kan du ha dina kompisar till, att pussas lite.

såååå, hejdå fina blogg.
2012-03-01
 14:31:16

Fallen

Sitter just nu på Samhäll, pratar om demokrati,fattar ingenting, är jag den enda som inte är de minsta lilla insatt i detta med partier? om man är höger,vänster , SD etc, jag har ingen aning om vad de står för eller ja, typ inte.
Skitsamma om detta nu.

Ska iallafall testa sushi för första gången i mitt liv, har hört folk säga att det är jätte gott och folk som tycker att de är jätte äckligt, t ex Amanda "min  mage vände sig ut och in", det gjorde mig mindre sugen.
Men iallafall, i helgen ska jag jobba massa, tjäna liiiite pengar iallafall, ska köpa nytt smink,eller någon ny fin klänning!
Men iallafall, ha en bra dag!