2012-07-29
 22:21:30

Summer

Och kan jag inte ha dig vill jag inte ha någon.


Nu är det dax för jobb igen, har under min lediga vecka vart hos min älskling vart hundvakt för min lille, vart med Theresé, kollat bio under stjärnorna, spelat minigolf, vart i falkenberg och kollat på buskis och framför allt så har jag pussat och tagit vara på tiden med min älskling. 
 
 
2012-07-28
 08:58:50

Buskis

Drar till falkenberg för att kolla dagotto! Ha det asvackert.
2012-07-26
 11:09:05

Red

Var ute igår, blev röd, gråter av smärta idag, ska snart åka och shoppa och lämna tillbaka hunden till mamma, kommer gå och svettas i byxor och långärmat idag, livet<3

2012-07-25
 21:32:50

Stupid

Kollar dum dummare med min lille hårboll

2012-07-24
 18:42:53

Happy now?

Är du lycklig Rebecca ? Ja, nej, oftast, ibland , ja , nej, m Jag är Lycklig oftast, jag har en pojkvän som jag verkligen värdesätter, en mamma som älskar mig, en syster som betyder mer än allt, jag har släkt, jag har vänner, mina djur . Men det har alltid fattats en person, en del - pappa. Vilken flicka vill inte vara pappasflicka ? Vilken flicka vill inte vara uppväxt med båda föräldrar? Och framför allt vem vill inte känna sig älskad av sina egna föräldrar? Min mamma har alltid vart där, funnits där, stöttat mig, min syster har även alltid funnits med i bilden och på något vis har jag ändå två föräldrar. Jag har barndomsminnen från pappa, han försvann när jag var 3 , vissa minnen är bra, perfekta men ibland vaknar jag upp ur en dröm en hemsk dröm, gråtandes, undrar vart jag fick scenariot som nyss uppspelade sig min sömn ifrån? Och jag minns. Allt det som var rätt hemskt, och jag förstår mamma och pappa , jag förstår varför jag endast har mamma som vårdnadshavare och jag förstår varför pappa trots allt han gjort alltid kommer vara älskad av mig- för att min mamma älskar mig så mycket att hon aldrig vill utsätta mig för ont och för att min pappa alltid kommer vara just precis min pappa. Jag är lycklig, för första gången på flera år grät jag inte på min födelsedag för att min far som ända sedan jag vart liten inte fått, kunnat eller har glömt att ringa nu slog numret till min mors mobil och ringde. Jag var mentalt förberedd på att inte få detta samtalet, att det var ok, att han älskar mig ändå, att jag inte ska gråta. Men han ringde, han sa att han älska mig och han fanns där. Jag är en glad tonåring, oftast, ibland mycket beror på min pappa, både gott och ont och jag som nu är 17 år, en stor flicka, förstår att man aldrig kan sluta älska en förälder hur sårad man än blir. Men jag förstår även att jag inte kan spendera mitt liv tänkandes på vad som kan hända om han kommer ringa eller inte, om han kommer vara delaktig eller inte , för jag är nöjd med mitt liv som det är och ja det hade vart skönt att ha en far vid min sida. Men jag klarar mig bra som det är , perfekt.

2012-07-24
 15:19:13

Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.

2012-07-17
 20:28:45

beautiful

2012-07-16
 18:18:01

Piercad

2012-07-16
 13:17:32

With ears to see and eyes to hear

2012-07-16
 11:44:02

Birthday

Födelsedagsbarnet är jag. 
 
Hela helgen har bestått av paket, åååh paket, fick massa fint, en parfym och s 6 av Scrubs av Tobias, en tröja av min moster,pengar av min mormor & morfar, Fjäderpenna och tillbehör av min syster och en tröja,kjol,väska och nagelack från min mor. 
 
Blondi kom till kalaset med en skjorta på sig och när jag öppnade mitt paket från honom så låg det en likadan i med förljdkommentaren "nu ser vi ut som helan och halva." Elin kom också till mitt fina kalas med massa hello kitty saker..och jag hatar hello kitty.
 
 
Blev senare under dagen ormbiten, så har två små hål i min fot, den blev blå o så, men det var tydligen en bebis orm som hade bitit lilla mig. 
 
OCH IDAG... så VAKNAR jag på min och Tobias 2-årsdag och min födelsedag och Tobias ger mig ett armband med ett hjärta på, jag ska även gravera in "t. 16/7-10" i det, på något vackert vis, och juste idag red jag, på en riktig jävla häst, men jag blev allergisk...men jag och Theresé rockade!
 
Nu blir det att åka ned med Teresé, Mathias och Susanne och köpa glass för att sedan väcka Tobias, åka in till Ua , träffa Elin och pierca mig. Tjo flöjt.
2012-07-13
 20:07:24

Hair

Färgade Elins hår, ser ut som en godis, dog när alla barn peka på henne på torp, dör av att hon sitter och pruttar just nu, allt är kul.

2012-07-12
 13:37:57

2012-07-12
 11:35:50

Good god

Sitter hemma hos Tobias med hans mamma och kollar top model. Idag ska Tobias köra mig till Uddevalla så han kan köpa present till mig( jag ska få presenter:D) och för att jag ska möta upp elin och mamma för att färga elins orangea hår rosa... Lägger ut före och efter bilder , hahaha .

2012-07-09
 18:22:34

Blogg.se

JAAA, nu kan jag uppdatera som en galning igen, blogg.se funkar i min kära Iphone, dock är det svårt att lägga in bilder? aja detta fixar vi,puss
2012-07-09
 16:34:31

Repeat

Har haft en så fin helg med fina vänner, Marion, Amanda , doda och bea! Vi badade, åt godis i massor, skrattade, åt nutellakårta ja kårta , och så fick jag helt underbart bra presenter, tack så mycket fina ni!

2012-07-05
 18:53:36

fire.

Har jobbat som ett cp de sista, tränat, gått ut med min kära vovve i timmar och umgåts med blondi och mina två cp'n Amandus och Doda. 
 
Sista dagen snart, på lördag kan jag glädja mig åt att det är sista arbetsdagen, sedan är det en veckas ledigt. Denna ledighet ska spenderas åt MITT födelsedagsfirande,min och Tobias 2 årsdag ,mina vänner som på söndag kommer hit och ska bada med mig i regnet och som verkar ha någon random överraskning?, med min familj, med min syster som ska göra en tårta med choklasbotten blåbärsmoss i mitten och på toppen vitchokladmoss och massa blåbär som topping, jag vet det hörs perfekt.
 
Är det normalt att jag är jätte nyfiken på min födelsedag och mina pressenter? Kan inte sova och det är lite mer än en vecka kvar, vad ska jag få?!??! Hoppas det är något fräckt.
 
Har gjort iordning min stuga med, ska bo här hela sommaren, startade min stereo med, hittade gamla greenday , guns N roses och eric saade skivor, lyssnar på¨masquerade och sjunger med.
 
Längtar tills mina babes kommer hit om 3 dagar, på söndag smäller det, högt.
2012-07-01
 20:51:11

Photo ohoohoo