2012-01-30
 16:06:28

Hej!!

Har under veckan som gått haft fullt upp, och ahr faktiskt inte tänkt något alls på att blogga.

Helegn har bestått av att jag fått finbesök av Amanda och Dominica, Beatrice skulle också ha följt med men kunde inte. Vilket som så har vi spenderat helgen åt att kolla på filmer i massor, såg "horrible bosses" för 14 gången, guuud vad bra den är! 

jag har även fotat lite då jag hade med mig skolkameran över helgen, spenderade nästan hela dagen åt att lägga in bilder i olika mappar, sortera var ju inte min starka sida iallafall....

Men nog om de nu, NU ska jag gå ned och baka lite kladdkakemuffins,fota lite och vänta på att världens bästa bestus ska anlända till mitt lilla hus!
Alla mina fulisar.
amandus!
2012-01-19
 14:01:01

Lektion med mina underbaringar

Sitter just nu inne på lektion och skriver ett CV, dock är det sjukt svårt att komma på något bra att skriva,kommer ju inte på något annat än att jag är allmänt bäst i världen, men känner att de vore en underdrivt att skriva det,så ://
Lär ju få jobb i kungahuset med detta Cv't. 

Känner att det är en bra dag idag, pratat ut lite med Elin och nu sitter jag och har lite allsång med mig själv till glee.
Men nu ska jag fortsätta med mitt otroliga Cv och återgå till att cpa på Beatrice.

//Kuungen
2012-01-18
 18:16:46

Facebook beroende

Sitter just nu och pratar med min bestusfrendus på facebook, la tidigare upp en bild i hennes logg som snart kommer upp på bloggen!

Läste ett skämt också, kissade nästan på mig när jag läste det, så brutalt roligt ändå..gäller att vara rapp i käften för att komma på något så bra svar:
En kille står i hotelllobbyn och väntar på få checka in sig. Då ringer hans mobil och när han plockar fram den så råkar han köra armbågen in i bröstet på en tjej intill. Han vänder sig om och säger : har du lika mjukt hjärta som bröstet så vet jag att du förlåter mig . Tjejen svarar : har du lika hård kuk som din armbåge så finns jag i rum 829. ;)

Aja kvällshumorn är hög, nu blir det att kolla på filmen "horrible bosses" för 4 gången denna veckan, ha en bra kväll alla!


Min bästavän är ju ändå rätt snygg!

2012-01-18
 10:24:28

Skoldag

Hallåja, sitter just nu och ignorerar Amanda när hon försöker prata med mig, så hon kör någon vuxen-barn metod som går ut på att börja ignorera mig istället..funkar la sådär. Vilket som så har jag la inte så mycket mer än det att berätta. Vi ska läsa en novell som handlar om att döda ett barn, lite väl brutalt om ni frågar mig.

Förövrigt så händer det väl inget speciellt idag, blir la att göra sin dagliga bekväma bussresa och få i sig sitt dagliga intag av godis.Påtala om kul, visste ni att det finns någon sorts raptablett?-as coolt,man kan köpa det på apoteket....

Ska ut och fota lite idag med, men min hund som jag la upp en bild på igår, blir väl att åka ut till havet och låta tankarna flyga iväg!


2012-01-17
 10:10:33

I'm back.

Efter snart ett års bloggpaus så tänkte jag nu gå på't igen.

Mycket har hänt sen sist, jag går nu Sam/Med-Journalistik på Johnbauer Uddevalla, det går rätt bra och jag trivs verkligen med mina otroligt underbara nyfunna vänner.

Jag har träffat min pappa, något som var spännande och lite jobbigt på samma gång, jag tycker vi fick en bra kontakt och det kändes skönt att få träffa honom för första gången på länge!

Jag har blivit singel, i förrgår, något som just nu känns väldigt jobbigt,men kämpar man på så ska det nog lösa sig tillslut på bästa möjliga sätt.
Förövrigt så består min vardag av människorna som betyder mest runt om kring mig, plugg, bilder och att försöka få ordning på det pusslet jag nu lever i, och jag är så extremt lycklig att jag har människor runt om mig som hjälper mig med detta!

Nu ska jag skriva ut mitt och andras graffititexter som vi jobbat med de senaste veckorna.

Bilderna är på min hund,Razzie,Min första crossoverbild och Jag och min bästavän,Elin