2012-06-30
 21:14:51

Haircut.

Idag var den stora dagen, Marion klippte av mitt hår , luggen är nu det längsta jag har. Men jag är nöjd, ett stort steg för becca och ångrar jag mig växer det ut. Lev väl mina kära läsare,lev väl.
 
2012-06-29
 20:03:06

Think before you act.

2012-06-29
 19:49:24

mormor & morfar

Idag har jag spenderat min dag hos mina kusiner med mormor och morfar. Jag gick in i huset som jag praktiskt taget spenderade hela min barndom i-min mosters hus. Jag kom på mig själv med att springa upp för trappan och tänka på alla minnen jag hade där. 
 
Fram tills jag var 6 år bodde jag nära hela min släkt,alla mina nyfunna vänner, min mormor och min morfar bodde 50 m ifrån mig och min såkallade "dagmamma" var mina mostrar-Lotta & Putte. När jag var 6 år flyttade jag, ca en och en halv timma bort, till Orust. Jag kommer ihåg sorgen, när man var liten var allt så mycket större, skulle jag tappa kontakten med mina vänner, skulle jag glida ifrån mina morföräldrar och mina mostrar? Svaret var rätt enkelt-ja. De första åren var allt okej, jag hälsade på min gamla skola, var hos mormor & morfar, mina kusiner etc på helgerna. Sedan "växte" man upp, slutade väl värdesätta det hela, hade nya fräcka vänner, mamma jobbade alla dagar, det blev svårare att träffa alla helt enkelt. 
 
& idag 11 år senare så springer jag upp för den där trappan i det där huset där jag lekte jage, där min moster flätade mitt hår, där jag satt i morfars knä och min mormor gav mig chokladsmeten från kakan vi nyss bakade och jag tänkte på vad som hade kunnat vara om vi bodde kvar. 
 
Inte för att jag ångrar alla vänner jag fått, hur min familj är nu, men om man kan tänka tillbaka, hur hade mammas och vårat val varit då?
2012-06-28
 18:53:41

All the way

Sitter på bussen till min älskling, ska träffa Elin en sväng med, saknar min bestus. skarpen ska jag kapa av håret med,lägger upp bild på det när jag är hemma igen:) 
 
Skriver ett djupare inlägg sedan när Tobias tar sin vanliga två timmars dusch. 
 
Ville bara passa på att säga att jag tror att detta sommarlov kan rocka ändå, även om det är mycket nu , tacka vet jag sommar, klänningar vänner och familj.
2012-06-28
 08:15:32

Home

Nu är jag hemma, hela veckan har vart helt azum, har gått promenader,ätit vattenmelon,vart på nordensark, ätit på snäckan,badat med Blondi och bara rockat. Idag ska jag hoppa in på jobbet för Johan, sedan är jag ledig tills på måndag, fyller snart år med,hoho.

Aja,bloggar mer sedan innan jag drar mig till Bovallcity! chacha bloggers..
2012-06-24
 21:32:55

Sudenten-12 Uddevalla&Lysekil

2012-06-23
 21:57:33

My life

Nu ska jag gå ut, gå, långt, sätta mig någonstans vid havet och skriva, tänka, filosofera. Jag försöker göra denna prosidur en gång i veckan, bara gå, lyssna på äckligt hög musik, gråta,skratta, tänka och framför allt ta fram den lilla blåa, vackra,nedklottrade bok som även kan kallas dagbok. 
 
Det känns lite bättre nu, inte fullt perfekt, inte sådär äckligt bra, men det känns okej, för jag har alla de där människorna som är underbara, Blondi som åker hem t mig mitt i natten och kollar barnfilmer med mig när jag är ledsen, Elin som lyssnar och är sådär äckligt bra att jag inte riktigt fattar det själv, jag har min pojkvän som håller om mig,kysser mig på pannan innan vi somnar och som på riktigt visar att han förstår och som faktiskt tycker att jag är perfekt för den jag är, jag har min mamma, hon som alltid älskat mig vilkorslöst och som alltid kramar om mig när hon vet att det blir jobbigt, och min syster, hon som är 10 år äldre än mig,som har vart med om så mycket, som har blivit dom min andra förälder, som ger mig en chans vad det än gäller, som låter mig göra egna dumma beslut men som också skyddar mig, tar med sig fika och filtar, som köper små söta pennor som är jätte rosa och töntiga som om jag vore 8 år- för jag är hennes lillasyster och kommer alltid vara sådär liten för henne och jag har aldrig känt mig så älskad som jag gör av henne och mamma.
 
Sedan har jag mina ortroligt vackra klasskamrater som skickar små fina sms och är gulliga.
Jag är så tacksam. Så oerhört jävla äckligt tacksam att ni finns där, alla, min mamma,min syster,min pojkvän,min Elin,min Blondi, mina klasskamrater, alla. För ni är så fina. på riktigt.
 
Aja iallafall hejdå vackra blogg.
2012-06-23
 21:36:14

Cparneochhansbaaaarn

Sitter his min pojk,omg,hihiihihiihihiihhiih
Har damp omg
Allt äger.
 
Nej men seriöst,hej, jag är trött,sitter och lyssnar på någon noreg (de heter så på norska) låt som suger,dock kan Tobias den utantill-meriter.
 
 
Köpte världens finaste pippitröja förut, den är vacker, sådär äckligt fin.. är ledig nu, fram tills på torsdag(ska hoppa in för Johan när han var så trevlig och tog midsommar för miiiiiig) skulle vart ledig tills nästa måndag annars. 
 
Mitt sommarlov har vart fint än så länge, träffade Elin och hennes nya lille vovve som btw har en dubbelhaka och heter HAHAHAHAHa Lisa.. eller egentligen queen Elisabeth, men hon kände att Lisa kändes lagom, har vart fräck och åkt sleeten jävla volvo med min allra bästa Blondi till feltema och framför allt har jag vart med min älskling,min familj och käkat jordgubbar och vattenmelon, och godis så klart! 
 
Midsommar spenderades med min pojk, vi hade det väldigt mysigt , åkte på middag och annat fräsigt, åt jordgubbar (trots att mitt ansikte har en tendens att svullna upp och bli tomatrött när jag gör det) , men kände att jag ville vara lite jag vet inte, cool och trotsa min allergi, kanske inte världens smartaste drag men det var gott. 
 
HAHAHA är trött, ska gå ut nu, springa några varv runt huset, hoppa hopp, o juste, btw pang på rödbetan tjong i buljongen börjat träna fotboll igen och saknar Mandis och Doooooooda. Hejdå, lev väl och allt sånt, ska cpa på tobias fb nu.........skriva till Mats, för han ät norsk och allt sånt. ska jobba imorgon,hihihi omg. Måste gå nu, hejdå,igen o igen o igen.HAHHAHAHAHAH orkar inte,seriöst nu, hejdå. PUNKT.
2012-06-18
 20:57:19

Hard Work Work

Jobbat idag, var rätt azum, är guden över mackar. Tränade sedan, eller ja, för typ någon timma sedan, första gången jag spela boll på cirkus ett år. Det var kul, verkligen sjukt kul. Dock märker man hur mycket man är ur form, konditionen, bollkontrollen etc, fyfasen. Hoppas jag kommer kunna träna mer nu innan operationen och att jobbet kommer rocka.
2012-06-17
 13:22:52

Sommar

Sååååå nu sitter jag här hos min syster, lyssnar på musik, är rätt lycklig, tre dagar in på det efterlängtade sommarlovet, har vart på min käraste's student,gud han var så vacker, som alltid. Har ätit tårtor.kakor,godis,chips. druckit cola och annat sött som om jag levde för det, har myst, fått fina sms från flickorna i klassen, jag uppskattar det,verkligen, ni är verkligen fina. Imorgon börjar jobbet, ska cykla till det,om jag orkar, ändrade mig kommer antagligen sluta med att jag åker moppe..ska ju faktiskt gå på träning imorgon. Har saknat fotbollen mer än allt annat. Fick ledigt på Fredag,Lördag och Söndag, ska spendera midsommar med Tobias och hans fina familj, ska äta middag och i slutet av dagen ska vi åka ut till havet,jag och Tobias och bara vara.

Lägger ut bilder från studenten sedan, ville bara passa på att säga att alla ni, mina vänner speciellt Elin, min pojkvän och Amanda,Doda ,Bea etc, tack, ni är de goaste människor jag känner.


Bloggar mer imorgon, första jobbdagen, vilket betyder lön vilket betyder åka och shoppa med min älskling, vilket betyder,Liseberg, Vilket betyder skara med Amanda o Doda o Blondi, vilket betyder massa bär, vilket betyder glassätande på Hala vilket betyder att min sommar trots allt som hänt innan kommer bli bra, för jag har min mamma,min pojkvän, min Elin, mina vänner, min Blonda vän och framför allt min syster. Tack .
2012-06-13
 22:16:49

Far away

I need to hear you say i love you,-far away

Sitter i bilen hem från torp, shoppade med Amanda på rean, det var kul att få vara med min lilla mandis så båda fick tankarna på annat, ha en fin kväll, godnatt !

2012-06-13
 17:54:02

Frågor och Svar

Sofie:otroligt snygga bilder!
är någon av dem på idg? :) <3

- Tack så jätte mycket, nej tjejen med brunt hår är min syster & tjejen med rött hår min bästavän:)
2012-06-13
 12:43:35

Photos

Bilderna är från Vernissaget som skedde i Måndags, det rockade etc, kolla och njut(eller?)
2012-06-13
 12:37:55

To cold for angels to fly.

ingen förstår det, men du är den finaste människa jag någonsin kunnat drömma om att ha i mitt liv, ingen tycks förstå det, men utan dig skulle jag aldrig någonsin vara den jag är idag, du tycks inte förstå det, men du är perfekt,på riktigt.
2012-06-13
 12:33:52

Flytta på dig.

Dagarna har vart sämst, iallafall de senaste, jag är tacksam att jag alltid har folk nära tillhands som hjälper mig. Jag har de där dagarna just nu, när jag sätter ett leende på läpparna,hoppas att ingen ska fatta att jag egenligen är så jävla ledsen. Känslorna åker upp och ned som om jag åker bergodalbana,som om allt rasar, som om jag förtjänar att vara ledsen,må dåligt. Jag har inget att vara ledsen över, jag antar att jag egentligen bara tycker synd om mig själv,för att jag inte har det sådär klychigt (om det stavas så) bra som jag brukar ha, för att allt bara rasar. Ibland är jag så jävla glad, någon gång under de 24 timmar som dygnet består av ler jag,påriktigt,inte så äckligt fakeat som jag nu gör.
Jag ska inte sitta och klaga på min fina blogg, men ibland känner jag bara för att skrika rakt ut, hoppas att hela världen bara förstår,bara fattar att jag inte alltid är så jävla bra, att hela jävla världen inte lägger över allt på mig, att hela världen gör allt för att förstå att allt inte är så jävla lätt.
Imorgon ska jag vara glad, så jävla glad, bara skita i detta äckliga, bara vara lycklig,så sjukt stört lycklig, för jag förtjänar det. Och imorgon ska jag framför allt njuta så mycket över att det är min sista dag i skolan och att min pojk på fredag tar studenten.
/Kuungen..
2012-06-07
 11:37:25

It's okey not to be okey

Drar på studentfirande!

2012-06-05
 15:13:34

Att vara nummer två.

Att vara nummer två, alltid komma efter allt annat, vara det så kallade "andrahandsvalet"-är det okej?

Är det okej att alltid få skjuta upp dina planer för att personen du ska träffa inte har tid just då, utan kanske några timmar, dagar kanske till och med veckor senare och förväntar sig att du ska skjuta upp dina planer, ditt liv för denne personens skull?- För att du är för snäll, för omtänksam och bara tar emot detta utan problem, för det är det som förväntas, från dig.

Är det okej att du ska vara oberörd, förväntas vara oberörd, ska bli behandlad som jag vet inte vad för att du inte gör något åt saken, du bara tar emot, du låter dig själv helt enkelt vara det andrahandsvalet, för det är okej, för du har aldrig satt ned foten?
Jag kan inte säga att jag alltid sätter ned min fot, säger till..där emot är jag en människa med otrolig självrespekt, jag försöker säga ifrån,sätta ned min fot, bli bra behandlad, för det är vad jag förtjänar..att bli bra behandlad. Inte vara någons andraval, inte bli ifråntagen den såkallade "rätt" man har att vara sig själv bara för att jag ska vara andra tillags, och aldrig tänka på mig själv, ibland kanske jag till och med tänker lite för mycket på mig själv än jag borde, ibland kanske jag till och med säger ifrån lite för lätt, känner mig lite illa behandlad för ofta, när det inte är sant. Jag har ett bra liv, ett normalt liv, vänner som planerar dåligt, precis som jag, en pojkvän som gör sitt bästa men som glömmer bort att vissa saker är mer viktiga än andra, precis som jag, en familj som kan gå mig på nerverna, som bråkar med mig, har många mer krav än vad jag ibland klarar av,precis så som jag har på dem. Men jag har också de mest älskvärda vänner man kan tänka sig, dem som alltid finns där, som verkligen är äkta,rakt igenom, den mest fantastiska pojkvännen som älskar mig, på riktigt, tilll fullo, även om jag kanske glömmer att värdesätta det ibland så gör jag verkligen det, och en familj, en kanske inte enligt många en så hel familj, men jag har min mamma, min syster,min mormor,min morfar och kusiner etc, och jag vet att de älskar mig, även när de ställer höga krav, även när vi bråkar, och jag antar att det är det som är det fina med livet, att det är okej. Det är okej att glömma bort att vissa saker är mer viktiga än andra, det är normalt, det är okej att planera dåligt, det är okej att ställa krav. Dessa saker är inte ett sätt att bevisa att man inte värdesätter vänskap,kärleken,familjen, nej, jag tror det är ett vis att visa att man inte är mer än människa, och människor glömmer lätt bort vad som är viktigt i livet.
2012-06-02
 19:19:23

To cold outside for angels to fly

2012-06-02
 19:18:43

TrädgårdsfixarN

2012-06-02
 13:54:01

JAAA!!!!

Så jävla stört äckligt jävla glad blir jag!! Fick E på mattenstionella jag, som haft ett p ifrån E varje prov klara det! Tack jävla å E i matte med, ni fattar inte hur äckligt stort detta är. Suttit och tränat så jävla mycket hela skolåret på matte och äntligen fick jag det där helt cp bra E. Så jävla stolt över mig själv, fyfan vad bra!!!

2012-06-02
 11:41:23

Trust

Kan man lita på någon som sårat dig så jävla mycket,igen?-Denna fråga har jag funderat mycket på.
Ska man lägga allt bakom sig, tiden kanske har läkt såren men du litar inte på personen ändå? För en gång, även om det var längesedan så blev du så sårad och du förlorade dina vänner på köpet eller liknande? Denna människa vill nu att du förlåter,glömmer och litar blint igen, vad ska du göra?
Jag tror att människor inte kan förändras fullt ut dock tror jag att man kan växa upp, förstå att man gjort fel, betett sig dumt och erkänna för folk och sig själv att det faktiskt var DU som gjorde fel, både när du la skulden på t ex mig och inte vågade säga som det var. Detta visar ju på ånger, men det gör det inte ogjort, inte på något vis. Detta visar också på att du på något vis kanske växt upp, inte att du förändrats, jag tror inte att man kan det.
DU som blev så sårad, så sviken kommer aldrig glömma, aldrig kunna få tillbaka det som förlorades på grund av någon annans idioti, DU , du som blev sårad, du är märkt för livet antagligen, du lever kvar i det gamla, kan inte glömma. Älska , glömma och förlåta är något av det fulaste uttryck jag vet, man kan inte glömma, man kan inte förlåta ett riktigt svek, man KAN leva med det.
Vill man ha kvar människan som man blivit sårad av, vill man handskas med detta faktum, försöka glömma, leva med det,försöka komma sådär äckligt nära personen igen medans man vet att "fan jag kanske blir sådär sjukt sårad igen" så förfan kör, för vem tusan vet vad du går misste om för att du inte vågade, inte vågade ge det där lilla en chans som kan göra något så otroligt stort.