2012-04-29
 08:42:44

You light up my world.

<3
2012-04-26
 13:25:52

Tal

Mitt nationella tal,hoho

Att leva med en förälder.

Det blir inte värre än man gör det.

Alla behöver mamma och pappa. Att leva med en förälder kan vara svårt, man blir testad varje dag, både som förälder och barn. Pappans uppgifter i uppväxten behövs, mammans uppgifter i uppväxten behövs. Ett barn behöver både en manlig och en kvinnlig förebild, föräldrarna ska lära barnen eller barnet vad som är rätt och vad som är fel, tillsammans.EN förälder ska inte behöva bära detta själv, på sina egna axlar, en förälder ska inte behöva berätta för sitt eller sina barn varför inte den andra föräldern är närvarande genom dennas eller deras uppväxt. Enligt folkhälsoinstitutet löper barn som bara har en förälder större risk att få psykiskaproblem, och ja många barn behöver två föräldrar, någon att falla tillbaka på, växa upp och uppleva saker med bägge föräldrarna. Men för de barn som inte har detta, de som har en förälder för att till exempel pappa har dött eller försvunnit på annat vis ut ur både mammans och barnets liv, de får lära sig att anpassa sig efter allt som hänt. De behöver andra människor runt om sig, någon som man kan se som en möjlig fadersfigur, som man kan få hjälp av etc när det behövs. De får börja om från noll, de får acceptera det faktum att pappa inte kommer tillbaka av olika anledningar hur svårt det än är att förstå detta.

Barnets tankar. Barnet kommer bli förvirrat, tänka tankar så som ”är det mitt fel att jag aldrig mer få träffa min pappa?” eller ” Vad händer om mamma med försvinner, vem tar hand om mig då, kommer jag komma in på barnhem flera mil bort från alla mina vänner och släkt?”. Barnet kommer antagligen aldrig riktigt kunna handskas med detta och åtminstone en gång om dagen kommer tankarna flyga iväg, till den avlägsna föräldern.Anders Carlberg, redaktör på fryshuset har uttalat sig i en artikel angående att de största problemet är när pappan försvunnit från sitt pojkbarn, för killar behöver denna manliga förebilden.I mitt fall hade jag turen att jag har min mamma kvar hos mig, eftersom att jag som kvinna reflekterar mig mycket på henne. Dock tror jag inte att det spelar någon roll vilket kön den levande/närvarande föräldern har eftersom att det fortfarande är en förälder. Du kommer alltid ha människor runt om dig som du lär dig av och ser upp till. Det spelar dock inte någon roll hur bra den levande föräldern sköter barnets uppväxt, hur mycket föräldern än älskar barnet, hur stark föräldern än är, för både barnet och föräldern kommer för alltid ha en liten bit som fattas, en liten del någonstans inombords som alltid kommer fråga” varför?” och hur mycket dem än stänger inne det så kommer faktumet att NU är det bara vi, vi två göra lite ont inombords.

Bandet stärks .Bandet mellan föräldern som är kvar och barnet kommer stärkas, de lär sig att anförtro sig fullt ut på varandra, de lär sig att stänga ute vissa saker och att vissa dagar kämpa mer än någonsin förr för att hålla allt uppe. Detta kräver en otrolig styrka hos båda. De lär sig att de inte är mer synd om dem än om någon annan, för de har varandra, de går igenom samma sak och de finns alltid släkt och vänner som finns där och hjälper till. Föräldern har inte längre en lön till att försörja barnet och sig själv på, barn är något av de dyraste man kan få, ekonomin kommer vara otroligt svår, föräldern kommer antagligen få ta extra jobb, ge upp några av de största drömmar de har, allt för sitt barn av ren och skär kärlek och av hopp.

Min syn. Jag har aldrig känt att min uppväxt var dålig, jag kommer knappt ihåg hur det var att ha två föräldrar och därför känns det helt naturligt för mig. Jag lärde mig att acceptera det, ju äldre jag blir, ju lättare blir det. Jag är uppväxt med min mamma och min 10 år äldre syster, båda har hjälpt mig genom livet något otroligt och det känns nästan som om att jag är uppväxt med två föräldrar när jag har dem. Jag har aldrig fått mindre än något annat barn, inte mindre kärlek, inte mindre presenter på födelsedagar och julafton. Vi har själva byggt upp denna lilla familj, vi berättar allt för varandra, lyssnar på varandra, hjälper varandra. Vi har aldrig haft råd att tänka negativt, aldrig riktigt förstått vitsen över att tycka synd över sig själv då det inte hjälper. När jag var liten försvann min pappa och mamma fick ta allt i egna händer, skaffa extra jobb, lägga undan sina drömmar för att jag skulle kunna uppfylla mina. Och jag ser upp till henne och min syster mer än någon någonsin kan förstå.

För jag har fått lära mig, att saker inte blir värre än man gör det.

2012-04-26
 13:16:35

"Saints are only sinners who keep trying."

Jag är glad, jag är ledsen, jag är besviken, jag är lycklig, jag är splittrad, jag är lugn, jag är oroad, jag är helt galet skildrad.

Vad vi fruktar mest är inte att vi är otillräckliga.
Vår största rädsla är att vara omåttligt kraftfulla.
Det är vårt ljus inte vårt mörker som skrämmer mest.
Att spela obetydlig förbättrar inte världen.
Det finns ingenting upplyst med att förminska sig för
att inte andra ska känna sig osäkra.
När vi låter vårt eget ljus lysa, ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra detsamma- Nelson Mandela.
2012-04-25
 20:04:51

She's a lady.

Sitter och pluggar matte med min kära syster Marielle.
Idag har jag vart ledig,eller ja, heh..sista lektionen var spanska,kände mig sjuk då. Nu är det mat, ska äta,så jävla mycket..lax. älskar livet. och min syster,och hennes kille.
Hejdå<3

2012-04-24
 08:43:34

Happy

Nationella nu. 

Är trött på lärare som verkligen verkligen särbehandlar och hotar med att ta bort det man gör frivilligt.
Gillar min snickers

Hatar Amanda<3

Puss på allt
2012-04-23
 12:51:14

tell me about it.

2012-04-23
 09:42:13

Klocka




HAHAHAHA min arm ser cp ut.....

Fick denna av lille snuttisen
2012-04-23
 09:38:49

Prov

Ååh Media, du stora media,dina prov, suger.
Djupt Rebecca,djupt.
2012-04-21
 15:35:25

Myyyyys

Sitter hemma hos Tobias, är nyss hemkommna från Torp och nu ska vi kolla the big bang theory och äta popcorn,lev väl!
2012-04-20
 09:37:59

Svenska tal.

Sitter i biblioteket, tystnaden som jag en gång pratar om har nu bytts ut mot nervositet och tjejsnack.
Idag har vi tal, löjligt nog är jag nervös, tänk om jag säger fel,tänk om de tycker mitt tal är löjligt och tänk, bara tänk om någon fnissar till.
2012-04-19
 17:36:44

Håret.

Fick idag håret färgat av den otroligt duktiga Marion! 
Blev mörkt mörkt askblond, detta ser nästan brunt ut,men det är en toning så de blir ljusare:) är nojd!


2012-04-19
 10:07:48

Naked

Hahaha orkar inte att ni klicka.
2012-04-19
 09:30:39

Helt kär.

2012-04-18
 18:12:03

Visste du att...

*Delfiner och människor är de enda "djur" som har sex för skoj skull

*Blod är egentlige blått, det blir rött när de kommer i kontakt med luften.

*När man korsar ihop armarna är det genetiskt vilken arm man lägger överst,detsamma gäller tummarna när du lägger ihop dina händer.

*När man biter på naglarna är det lika mycket bakterier som om du hade slickat på en toalett-ring.

*Människor som är uppväxta med en förälder har större risk att bli psykiskt störda.

*Att föda barn är det näst smärtsamma man kan göra i sitt liv, det mest smärtsamma är att brinna upp levande.

*Om killar äter förmycket lakrits så kan man bli steril.

*En katts urin lyser under svart ljus.

*Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.

*Under vårt liv äter vi 50 insekter och 10 spindlar medan vi sover

*Det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.

*Sperma är ett skitbra läkemedel mot finnar.



2012-04-18
 18:03:05

Kent-999

http://www.youtube.com/watch?v=3CW3BBkR-v4


åh min drog.
2012-04-18
 10:23:04

tumblr's

2012-04-18
 10:01:18

you're beautiful-

2012-04-18
 09:22:38

Fallskärm

Henån, den lilla samhälle jag bor i, där det är coolt att sitta vid pizzerian och röka och att sno choklad från Willy's.
Henån, det stället där det är as coolt att åka med moppe och epa-pojkarna, det stället där man anses vara en hora när man går runt med löshår. Detta Samhället har en förvrängd syn, på så många olika vis. Killarna skryter om tjejen dem låg med i helgen och är as fräcka,medans tjejen i fråga har blivit en hora på grund av detta. Alla klagar på skitsnack,säger att de inte bryr sig det minsta om vad andra säger om dem,lägger upp texter på facebook som " jag bryr mig inte om erat snack, jag klär mig och sminkar mig hur jag vill!!" -så du menar att denna text har skrivits för att du inte är trött på skitsnacket, för att du vill få ett stopp på det och på detta vis framstå som självständig? Ingen slänger skit på dig utan anledning, dock är folkets anledningar olika beroende på hur du beter dig mot dem,hur du ser ut. I detta samhälle har alla fullt upp, inte med att bry sig om sitt egna liv,nej nej, utan om att bry sig om andras liv. 14-18 åringar blir "fjortis-fulla" på en cider och har sex med varandra som om det vore en lek. Det är detta som ger dem status, att knulla med alla som rör sig, killar födda 90-91 har sex med flickor som är födda 96-97 , jag säger inte att detta är fel, jag säger bara att det bara är sex, ingen kärlek, man kan inte hjälpa åldern på människan man blir kär i , men vem fan vill bli kallad saker för att man hade sex med en tjej som var 6 år yngre än sig själv,bara för att få det överstökat? och tjejen, hon kanske föll för det, hon kanske blev kär, eller så var det bara den gången, den gången hon fick den lilla berömda "statusen", som hon när hon kommer upp i åldern kommer ångra, för det som då var så jääävla fräckt, har nu blivit det äckligaste, dummaste hon någonsin gjort.

Jag säger inte att henån är dåligt, men personerna som finns här, skitsnacket som uppstår och attityden som finns, den är rent ut sagt äcklig. Det är inte okej, att folk ska bli kallad hora för att hon har enligt DIG mycket smink, för uringad tröja eller löshår. Det är inte okej att ha sex med allt som rör sig bara för att få det gjort, och det är verkligen inte okej att skryta om att ni låg, och hon var så kallat "trång"- enligt en studie så finns det ingen som kan vara trång, detta beror endast på att killen inte gjort tjejen tillräckligt kåt. eller att lägga upp en printad chatt med en tjej som kallat dig för hora, bara för att du ska känna dig cool för stunden. För allt detta, det säger mer om dig än om personen i fråga och om människorna kunde lägga ned hälften så mycket tid på att tänka över sina egan liv så som de kan tänka över andras, så skulle vi nog komma underfunn med hur olyckliga de egentligen är.

Jag har vart ifrån alla från henån nu i mer än ett år, men när man åker förbi är det samma människor som skolkar från skolan, samma människor som sitter och tar en cigg framför pizzan och samma moppe och epa pojkar som står utanför Willy's as stolta över att de kunde sno med sig en cola eller en choklad-bit utan att någon märkte det. När man loggar in på facebook kommer det upp, samma vanliga bråk som om ett halvår kommer vara bortglömt och samma vanliga printade chatt på bråk mellan olika tjejer som försöker äga varandra genom att slänga ord som "fitta" och "hora" på varandra. Vart är respekten? vart är vänskapen,och vart fan är ni på väg om andras liv är som en skvallertidning en fredagkväll med tjejerna? vad hände med att bara ha skoj, att umgås äta lite chips, kolla på någon film och ha kul, utan att knulla, dricka sprit och snacka skit?

fyfan.
2012-04-17
 13:32:11

Fuck u up.

2012-04-17
 12:40:33

Bilder,hoho

2012-04-17
 12:34:03

En flicka som är stark

Har haft livräddnings-dag idag, det ägde. fick slänga i en livboj och hade lite tävlingar med det, vi fick prata om brandsäkerhet och vi fick reda på saker om cancer och andra sjukdomar. Det hörs lame men de var rätt azum. Man fick reda på fräcka saker och så, fick rädda en docka med.
Ska lägga ut några bilder i nästa inlägg, om typ 10 min, hihihihihih.
2012-04-16
 18:52:36

1 år och 9 månader.

Idag har jag och min pojke 9 månader, älskar dig, du är min bästavän och min själsfrände.
2012-04-16
 10:44:57

Fooooooto

Sitter inne i fotostudion, börjat fota lite smått på "ung påväg" ruuligt.

Någon fråga om jag var smälänning, blev rädd...

Lägger upp bilder på min dramatiska fotodag sedan!
2012-04-16
 08:48:36

15 Juni

Hej kära Sommar, hej kära lov, du inträffar den 15 Juni, jobbet börjar nog då med,men ändå, du är lov.

Du är glass,vattenmelon,läxfri och varm, du är så efterlängtad så de kryper i tårna.

Aja ha en vacker dag, bloggar sedan,whihio
2012-04-13
 19:40:07

What it is all about

Sitter i bilen hem från Uddevalla nu. Har haft det mysigt hos min syster! Hoppas ni har det trevligt . Bloggar nog inte mer fören imorgon eller liknande. Ha en fin kväll
2012-04-12
 14:12:42

Hååååårtips.

Tänkte göra en liiiiten hårsaks tipsgejs.

alla säger alltid att mitt hår är så himla lent och tjockt så tänkte dela med mig av lite tips.

*När du duschat, försök reda ut håret med fingrarna istället för hårborsten, om detta inte funkar så ta en bredtandad kam! Detta är för att håret är elastiskt och mycket skörare när det är blött.. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt.

*Sätt upp håret, är det andra eller tredje dagen utan att ha duschat håret?-sätt upp det. Håret är nu enklare att sätta upp i snygga knutar, detta skyddar också topparna från slitage.

*Ha inte håret mot tröjan eller liknande för ofta, detta skadar håret något otroligt, det samma gäller när du sover på kudden, egentligen borde man ha en kudde av ett lite "glattare" tyg, t ex siden.

*Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt. Detta gör också att håret inte glider runt på kudden och får mer slitage

*Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.


*Det är viktigt att rengöra sin kam/borste med jämna mellanrum, detta är för att det fastnar fett, döda hudceller, damm och rester från stylingprodukter. Du gör rent med schampoo och kan ta ett papper emellan kammens "tänder".

* Ta så lite shampoo som möjligt och rikligt med balsam, Shampoo är för att göra rent håret och håret är ju som smutsigast och fetast i hårbotten, balsamet är för att reda ut håret, göra det glansigt etc, därför använder du shampoot så lite som möjligt i hårbotten och lite ut i håret och mycket balsam från öronen och ned.

* Någon gång kanske varannan vecka sätter du dig i solljuset med en sax, kollar efter kluvna toppar eller i vissa fall de vita prickar längst ned i hårtopparna, klipp av ca en halv cm ovanför, om du gör på detta vis så kommer det bli mindre att klippa hos frisören och ditt hår kommer hålla sig friskt, du kommer även märka längdskillnad fortare.

*Något en kär vän till mig har börjat med är att sova med inpackning, du virar en skarf runt håret(som du inte använder så klart) och har den medans du sover, när du vaknar upp på morgonen sköljer du ur det. Ditt hår kommer bli mjukare och må bättre.

Och självklart,är B och E vitaminer.
2012-04-12
 13:53:52

Syster

Är hos min syster,ska vara det tills imorgon. Kollade på en sådan sjuk skräckfilm igår "don't be afraid of the dark" , fyfan säger jag bara, ska aldrig mer bada, eller sova i ett helt mörkt rum,helt sjukt.mardrömmar-ja.

Imorgon,fredagen den 13 är det tandläkarbesök som står på agendan-kul?-nej. Är rädd.

Skulle åka hiss upp till lägenheten nyss, as kissig, trycker på knappen till hissen, tro på fan att någon har tryckt på alla knapparna så hissen stannar på alla våningar , tog typ 5 minuter innan den kom ned till mig. Bråttom att låsa upp dörren?-ja.

Iallafall nu ska jag börja om att kolla på desperate housewifes från s 1. fyfan vad bra den är. Ha en vacker dag, lägger upp en fin text sedan.

Här är min söta syster och hennes kille,Adam :

2012-04-10
 16:07:22

ååååh Tumblr

2012-04-10
 15:58:53

Love me

"du är vild,som en vildhäst"- öhm okej, detta var resultatet av att jag satt och dampade förut mot Tobias. Misstolka gärna, jag gjorde det.
Sitter btw och lyssnar på Justin Bieber-love me, endast för att reta upp Tobias. Katten gick iväg med, Tobias kommentar är "kolla nu, du skrämde iväg Trullz med." 
Nu sitter katten på golvet och kollar argt på mig, orangafanskap..

Skulle egentligen till min syster idag,men det får bli imorgon istället! Har Tallappar att skriva, Samhäll att plugga och Matte att sumpa.

Ha en braig dag, lägger upp några tumblr's om en stund!!:)

2012-04-09
 13:42:20

Homework

Sådär ja, nu ligger jag här,hemma i min säng, med saft,bullar,pringles och túc-kex. Varje dag är min tjockisdag.

Nej men hm.. När jag slutadeskolan i Torsdags hade jag detta att göra under lovet-

Matteprov med delar som vi haft under det senaste halvåret.
Samhällskunskaps omprov-får skylla mig själv
Svenska tal-Ska göra tallappar
Mediaprov-kommer inte ens ihåg vad provet ska handla om
Och precis när vi gick,gissa vad läraren säger då? -Fota hela påsklovet med temat "ung påväg" som om vi inte hade nog att göra, det är ett jävla lov? 

Åker till min syster imon, ska plugga matte och skriva dem där förbaskade talkorten. Har nog pluggat klart på Samhällskunskapen nu dock. lov<3
2012-04-08
 20:01:56

ÄldarmedÄ

Märkte att jag skrev eldar med ä för något inlägg sen,orkade inte det. <3
2012-04-08
 19:54:38

Söndags ångest.

Är hemma, efter en dag av jobb(dramatisk röst) nej men har jobbat idag, vilket är rockigt,hoho

Har även tänk på alla idioter, ni vet dem som "nej jag vill ha ett riktigt jobb, inget sommarjobb!"
eller " esh jag tjänar as lite på detta jobbet, fyfan"- jag menar, varför inte söka in till sommarjobb med, det är bättre än inget jobb alls-inget jobb,inga pengar. Och vadfan, vadå lite pengar? vet du hur många som hade kunnat döda för att ha de du kallar "lite" pengar? Vet du hur mycket en jävla 20 lapp kan göra för människor? Endast en liiiten 20lapp kan ge den lilla gnista hopp en människa behöver,och du , du som tjänar kanske 60-80 spänn i timman har mage nog att klaga?-Arogant och omogen. Visst, gå runt och tyck synd om er själva för att ni inte har lika mycket pengar som en brudarna i "Svenska Hollywood-fruar", för att ni inte har råd att köpa den där jävla mobilen på ca tre månader, eller inte har råd med de där skit snygga figursydda jeansen..Men vad fan skulle ni då ha att se fram emot om ni hade allt?-inget. Ni hade inte fått den där känslan i magen man får när man vet att "fan jag sparade ihop till detta helt själv" Hade ni inte haft den "låga" lön ni haft skulle ni gått runt och klagat över att t ex arbetsförmedlingen inte gör allt de ska och ni har inte råd med ditten och datten. Ska man ha något ska man kämpa, kämpa så himla mycket. Att Sveriges nuvarande invånare tror att allt ska vara som på tv, det är något av det pinsamste jag hört. Man hör vuxna människor klaga, som går runt där, med sin iphone och skor för flera tusen "alltså gud vad händer med samhället, ungdomar har blivit så ottacksamma, föresten såg du dem nya tröjorna i HM reklamen? ska nog köpa en sån" - ja men vad fan tror ni, det är NI vuxna såkallade förståndiga människor som VI ungdomar ser upp till. Jag ser upp till min mormor,morfar, ni vet den äldre generationen, dem kan uppskatta, på riktigt.
2012-04-07
 17:52:23

Hestar

Vet inte vilka som är bra eller fula etc, men lägger upp några, orkar inte kolla igenom över 200 bilder.haha



Sådär. Alla bilder är oredigerade , där av alla skuggor. Är också medveten om fotofelen som vissa av bilderna har.

Tjejen som är med på de flesta bilderna är Theresé,-->hääär<-- är hennes blogg, om just hästar.:)
2012-04-07
 17:39:33

Skapa ett inlägg.

Gick ut, det var kallt. Eskö.

Nej men det är någon jäävel som äldar utanför,kan säga att mitt hår inte luktar underbart schampoo längre. nope.

Laddar just nu ned alla bilder på hestarna, dem livsfarliga varelserna... ska kolla lite bigbang theory, älskar sheldon, han och one direction..ååh du milde moses på en parkbänk<3

Lägger upp bilderna om ca tre min. elller nej, ska ju trycka på varenda jääävka bild med, tusan, okej kanske tio. puss älskar er, så vet jag inte ens vilka som läser :PPPppPPpppP

Dampliv<3
2012-04-07
 16:59:04

Hurts like heaven

Nu bär det av, blåkulla nästa. Nej men nu ska jag bara sminka mig sedan blire ned till några av Tobias familjs bekanta, mysigt. Mitt klädval stod mellan min prickiga klänning eller min höga "tub"-kjol. Fick bli kjolen, det blev fräckt. Lägger upp en bild senare på mitt brutalt lockiga hår och min vackra höga tub-kjol.

Fotade Theresé förut, med hennes hästar o så, ska bara redigera bilderna på det sen så åker de med upp på bloggen. Är rädd för hästar, fattar inte att jag höll i dem.. sa purrpurr när dem skulle stanna, man skulle säga brrrr (som när man fryser) ,kände mig as fräck när den stannade för mig. (nej jag red inte, dagen jag sätter mig på en häst igen kommer ju inte ske i de närmaste seklet..) haha så kommer de la upp någon bild på bloggen om någon månad när jag faktiskt sitter uppe på en havremoped. Iallafall. NU ska jag och min käääära vovve ut på en promenad, fast det är kallt, min kjol är kall..jag måste sminka mig, fan fml.

Aja här är mina kära underbara klasskamraters bloggar, dem har pratat om mig på sina bloggar (happyface) så därför får jag länka deras,hoho. eller jag länkar ju era bloggar för att ni är lovely.oftast.

Beatrice Gustavsson's blogg.

Amanda Westman's blogg.

Om ni inte förstod så ska ni trycka på dem.. åååh damphumor. Slänger in en gammal bild på lilla jag. eller två, eller tre, beror på om jag hittar några fina, brb ska kolla.


Det blev tre,hoho

Och ja, tobias är lika cp som jag <3
2012-04-07
 10:29:17

Påsk ftw

Idag är det påskafton, tror jag.

Iallafall ska iväg till kvällen och kolla på påskfyren nere på Bovall, ska bli väldigt mysigt. Får dock se om jag kan ta med mig min kära vovve då hon är rätt rädd för smällare.
Imorgon blire jobb, Måndag med, Tisdag ska jag till min kära syster och stanna där tills på Torsdag sen får jag nog vara hemma hos min kära mor lite med.
Ser även alla små flickor och pojkar som skriver "god jul" på facebook och letar gillningar, tror alla har fattat att det ligger snö ute nu, och "god jul" skämten var helt ok den första timman.
Haha hur fan hade världen vart utan facebook?
- Går man från ett förhållande till singel på facebook så måste det innebära att det faktiskt är slut, inte att man bara vill ha ett privatliv utan att folk lägger sig i sitt förhållande. Ett förhållande är upp till var och än, privatliv,tack. Lägger man upp en bild när man står i bikini är det helt ok, för det är normal, men om man lägger upp i underkläder är man en "hora". Man får status och är fräck när man lägger upp bilder på sina nya märkeskläder som man egentligen köpt på tradera men det går absolut inte att berätta. Och om man lägger upp för många puss-bilder, eller skriver för mycket "jag älskar dig" då är man jobbig och får kommentarer som "vi har fattat nu" , well blunda istället. Tänk alla bråk, alla omogna texter folk lägger upp, så som- Jag har en pojkvän,ingen vill ha dig din värdelösa fan. Vad tusan hjälper de? att yttra sig på facebook om personliga bråk är ju jävligt moget ooch så. Var och en gör precis vad de vill med sitt liv, att folk ska lägga sig i för att på något vis bevisa att de är "så mycket bättre" det är det omognaste och antagligen äckligaste jag hört. Man lever som man själv behagar, så lev ert eget liv och gör rätt för er själva istället för att lägga er i andras. Aja ha en fin PÅSK.
2012-04-06
 09:35:22

Razzie

Sitter just nu nyvaken, ska försöka jobba med lite Samhällskunskap så jag blir klar med det och klarar det hääärliga omprovet som kommer upp på Torsdagen efter lovet, ååh härliga omprov.

Är iallafall i Bovall och har med min hund hit, är lite hundvakt så min madre kan göra något kuligt!


2012-04-05
 14:46:16

Tystnad.

Sitter inne i biblioteket, det är tyst, sån där fin tystnad. Öppnar man dörren hörs allt liv, människor som tjatar om livets alla problem, hur de ska ha håret, hur snygga kläder tjejen i trean hade eller hur fan han kan vara tillsammans med henne.

Något jag förövrigt stör mig på är hur människor får skit när de sitter och pratar med varandra i klassrummet,men talar någon annan elev/elever med läraren om vad som "händer i helgen" så är det helt okej, för då är de inte läraren det stör, då är det eleverna.
2012-04-05
 09:45:14

You make my heart beat

Godmorgon.

Ligger nu i sängen halv trött med gårdagens smink nere vid öronen och "one thing" på högstaste volym. Ååh mina fötter är iskalla med, tusan.

Iallafall, idag är det tre saker som står på agendan.. äta redlöst massa mat är sp jääävla hungrig, ha azum samhällskunskap och plocka ned min lille vovve i en liten väska (som Paris Hilton) och bege mig iväg till blåkulla.


2012-04-04
 19:55:05

Taaack!

Tack söta Amanda Westman för att du alltid fixar en ny header åt mig<3 lovar att inte lägga upp mer fula bilder på min blogg på dig..idag. 

Iallafall kolla in hennes blogg, hon är så himla underbar, precis som hennes blogg.

------>Hääääääääääär<---------








Men klicka på den då.
2012-04-04
 19:48:36

you've got that one thing

Det finns alltid en låt, en låt som beskriver precis hur du känner. Varesig det är lycka eller sorg. Så finns låten där, även om det är massproducerad "skit" eller akustik så finns det någon låt som alltid kommer tilltala dig.

Jag har blivit helt galen i One direction- one thing. Är helt galet kär i den, så jäääävla peppande och glädjespridande. Eller som Tobias skulle förklara det " massproducerad skit". Så himla söta killar är det med är helt kär i killen nedanför, dock vet jag inte hans namn, hej vad är jag för fans? han är iallafall fräck.






Orkar inte att jag hittade låten imorse och är helt kär nu, men jaja, vi är iallafall ett par nu, jag och han. Tusan vad fan heter han,brb kolla detta.
2012-04-04
 12:24:44

When I grow up


2012-04-04
 11:06:32

Klipp dax!

Har pratat med Marion som är med på några av våra lektioner. Hon ska försöka fixa mitt hår nu innan sommaren. Ska ta tillbaka min vanliga askblonda färg och göra dipdye i någon mysig färg,hoho. och Klippa det då så klart, ååh längtar efter att få bort det här "gula-vita" håret.

Men Iallafall, just nu sitter Beatrice och borstar o flätar mitt hår , mysigt mysigt. 

Idag ska jag hem och skriva mitt tal på olika tallappar eller vad de nu kallar det..ser ju inte fram emot detta, har ett personligt ämne och nu kommer hela min klass helt plötsligt få reda på detta, men de känns ok, att kunna "släppa" ur sig det.
Iallafall här är några bilder på dipdye


Funderar på denna liiiite små fräckt.
2012-04-03
 12:21:49

live my life

2012-04-03
 11:07:38

Stay

Sitter nu på medialektion, Amanda sitter och redigerar mig till trollface eller liknande. ser rätt fräck ut.
Idag åker jag till Bovall, ska bli mysigt. Ska börja fota lite inför tema känslor och sånt, ingen aning om vad jag ska fota för känslor. Amanda ska tydligen fota mig och Dominica med känslan "galen" känns bra och så. 

Sitter och läser roliga historier, tänkte dela med mig liiiiite om det.

 

Det var biologilektion i gymnasiet och det var läxförhör på människokroppen.

En flicka fick frågan om vad det var som kan bli upp till 10 gånger större vid upphetsning.
- Den frågan vägrar jag svara på, sa flickan surt.
- Ditt svar visar på tre saker, sa läraren. Du har inte läst läxan, du har snuskig fantasi och sex kommer att bli en besvikelse för dig. Rätt svar är pupillen...


När lille Filip en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där stod mamma och drog fram och tillbaks med pappas snopp.

Filip undrade på barns vis vad det var som försegick.
Hans mor fann sig snabbt och svarade:
- Jo, du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så jag släpper bara ut lite luft ur honom...
Fadern log generat men lättad över hustruns kvicka svar.
- Det är ingen ide, sa Filip, Så fort du åkt iväg till jobbet kommer grannkärringen och blåser upp honom igen...


Orkar inte min otroliga humor.
2012-04-02
 18:53:57

She moves in her own way





Haha ja nu är jag "den där" tjejen som gör 10 söta sanningar om sig själv,fräckt.

1. Jag heter Signe Rebecca Willbo, detta har jag ärvt , jag har kanske inte alltid tyckt att det är fint, men det är faktiskt rätt vackert.
2. Jag hade aldrig verkligen älskat någon fören jag träffade Tobias. Först nu vet jag vad "älska" innebär.
3. Jag fick min första kyss när jag var 13, vet inte om detta var sent eller inte.
4. Jag kan inte bli arg, jag minns knappt sist gång jag blev det, istället börjar jag gråta som ett barn.
5. Min syster är den människa jag anförtror mig mest till.
6. The notebook är den vackraste film jag någonsin sett, gråter mig igenom hela filmen för att jag redan vet vad   som ska hända.
7. Min fot ska opereras, jag har något som kallas halgus valgus.
8. Jag spelade fotboll sen 5-6 års ålder men fick sluta på grund av skadan i foten och de må höras omoget men det känns som ett hål saknas nu.
9. Jag sjunger,hela tiden, i duschen, i skolan, på bussen. Hela första halvåret i skolan satt jag och sjöng "du är så yeah yeah wow wow " på lektionerna, tills mina klasskamrater höll på att mörda mig.
10. Ingen förstår sig nog riktigt på mig, jag är så omogen man bara kan bli, samtidigt som jag kan vara riktigt smart, något folk kanske inte uppfattar mig som på grund av att jag ofta beter mig barnsligt.
11. När jag var ca 6-8 år träffade jag min pappa för första gången sen jag var ca 3 år.
12. Vissa dagar tycker jag att jag är väldigt söt, vissa dagar är jag de fulaste jag någonsin skådat.
13. Jag har dåligt självförtroende, dock inte när jag är med mina vänner eller liknande.


Sååååå hoppas ni fick lära er något intressant om mig. 

Läs denna söte tjejens blogg med!  klicka här
2012-04-02
 11:15:10

Sex i allmänhet.

Abasiofil - Tänder på funktionshindrade.
Actrotomofil - Tänder på amputerade kroppsdelar.
Afrofil - Tänder på mörkhyade människor.
Agalmatofil - Tänder på utställningsdockor.
Anasteemafil - Tänder på långa eller stora människor.
Apotemnfil - Tänder på tanken att mista en kroppsdel.
Axillisme - Tänder på att ha sex i armhålan.
Bisexuell - Tänder på båda könen.
Cisvestism - Tänder på 1700-talskläder, peruker osv.
Dacryfil - Tänder på att partnern gråter.
Dendrofil - Tänder på träd och växter.
Emetofil - Tänder på att spy eller bli spydd på.
Exibitionist - Tänder på att visa upp sig.
Fetischist - Tänder på ett speciellt föremål
Formikofil - Tänder på att ha insäkter kravlande på könsorganet.
Frotteurist - Tänder på att gnida sig emot saker.
Fytofil - Sexuell dragning till växter i allmänhet.
Gerontofil - Tänder på gamla människor.
Hetrosexuell - Tänder på det motsatta könet.
Homosexuell - Tänder på samma kön.
Klysmafil - Tänder på lavemang.
Koprofag - Tänder på bajs.
Krematistofil - Tänder på att betala för sex.
Makrofil - Tänder på extremt överviktiga människor.
Maschosist - Tänder på att bli slagen och förnedrad.
Narcissist - Tänder på sig själv.
Nasofil - Tänder på näsor.
Nekrofil - Tänder på döda människor.
Oculolinctus - Tänder på att slicka partnerns ögon.
Pederast - Tänder på småpojkar.
Pedofil - Tänder på små barn.
Sacofricosis - Tänder på att onanera offentligt utan att bli upptäckt.
Sadist - Tänder på att slå och förnedra.
Siderodromofil - Tänder på att köra tåg.
Sodomi - Tänder på olagliga handlingar.
Taphefil - Tänder på att bli begravd levande.
Teutofil - Tänder på nazistuniformer, hårda ord på tyska och ridpiskor mm.
Toxikofil - Tänder på gift/ att bli förgiftad, t.ex. knarkare och alkoholister.
Urofil - Tänder på kiss.
Vorarefil - Tänder på tanken att bli uppäten.
Vourerist - Tänder på att smygtitta.
Wam (fetischism) - Tänder på att vara våt och kladdig.
Zoofil - Tänder på djur.
Abasiofil - Tänder på funktionshindrade.
Actrotomofil - Tänder på amputerade kroppsdelar.
Afrofil - Tänder på mörkhyade människor.
Agalmatofil - Tänder på utställningsdockor.
Anasteemafil - Tänder på långa eller stora människor.
Apotemnfil - Tänder på tanken att mista en kroppsdel.
Axillisme - Tänder på att ha sex i armhålan.
Bisexuell - Tänder på båda könen.
Cisvestism - Tänder på 1700-talskläder, peruker osv.
Dacryfil - Tänder på att partnern gråter.
Dendrofil - Tänder på träd och växter.
Emetofil - Tänder på att spy eller bli spydd på.
Exibitionist - Tänder på att visa upp sig.
Fetischist - Tänder på ett speciellt föremål
Formikofil - Tänder på att ha insäkter kravlande på könsorganet.
Frotteurist - Tänder på att gnida sig emot saker.
Fytofil - Sexuell dragning till växter i allmänhet.
Gerontofil - Tänder på gamla människor.
Hetrosexuell - Tänder på det motsatta könet.
Homosexuell - Tänder på samma kön.
Klysmafil - Tänder på lavemang.
Koprofag - Tänder på bajs.
Krematistofil - Tänder på att betala för sex.
Makrofil - Tänder på extremt överviktiga människor.
Maschosist - Tänder på att bli slagen och förnedrad.
Narcissist - Tänder på sig själv.
Nasofil - Tänder på näsor.
Nekrofil - Tänder på döda människor.
Oculolinctus - Tänder på att slicka partnerns ögon.
Pederast - Tänder på småpojkar.
Pedofil - Tänder på små barn.
Sacofricosis - Tänder på att onanera offentligt utan att bli upptäckt.
Sadist - Tänder på att slå och förnedra.
Siderodromofil - Tänder på att köra tåg.
Sodomi - Tänder på olagliga handlingar.
Taphefil - Tänder på att bli begravd levande.
Teutofil - Tänder på nazistuniformer, hårda ord på tyska och ridpiskor mm.
Toxikofil - Tänder på gift/ att bli förgiftad, t.ex. knarkare och alkoholister.
Urofil - Tänder på kiss.
Vorarefil - Tänder på tanken att bli uppäten.
Vourerist - Tänder på att smygtitta.
Wam (fetischism) - Tänder på att vara våt och kladdig.
Zoofil - Tänder på djur.
2012-04-02
 10:44:25

Tänk om

Hur tusan ska en människa kunna vara nöjd med sin kropp när allt man ser,allt man hör har blivit media förstört?
Jag går själv media, tycker det är kul och så, men först när man gjort detta ett halvår så fattar man vad media egentligen gör med människor runt om en. vilken tidning man än kollar i, vilket tv program man än ser så kommer det upp, modeller, nya kläder, nya mobiler. VI kanske inte fattar det när ni ser det, men någonstanns i er så får ni för er att det är så det ska vara. Ni ser smala tjejer i Ginatrico't reklamerna, med nya pastellfärgade byxor som håller i en iphone 4s. Detta var något som producenterna var väl medvetna om, de tog med denna smala modellen, med de pastellfärgade tighta byxorna,hållandes i en ny iphone av en anledning. Det är snyggt, det är så det ska vara, för det var så det var i reklamen, i filmen, i skyltfönstret etc. Vart vi än går ser vi det, men det är undermedvetet vi snappar upp dessa detaljer.
Jag tjatar på mamma, ge mig en iphone, min mobil är dålig, jag köper de nyaste kläderna som om det vore gratis och jag tycker själv att jag ser för stor ut. MEN egentligen så funkar min mobil oftast som den ska, jag har en garderob med mer kläder än en vanlig normal 16 åring och min kropp, den är rätt perfekt, jag är inte pinnsmal,inte längre, jag är inte knubbig. Jag är bara helt normal, väger så mycket jag ska göra. Kollar dock fortfarande vikten varje dag, köper dock fortfarande nya kläder, drägglar varje gång jag ser en iphone och ibland så känner jag mig lite missnöjd över mig själv.
SÅ vad hade hänt om modellerna var plusmodeller,om deras byxor var slitna jeans och deras mobil var en gamal nokia, om facebook inte fanns, om tv inte hade dessa reklam inslag och om människor började uppskattade de de hade istället för att tänka på det de inte har.
2012-04-02
 09:23:35

Jag är känd det är bara ingen som vet om det än.

Ska nu ringa till Dominicas gamla skola, få reda på alla hennes betyg, ååååg media,kära media.


2012-04-02
 09:11:49

HOHHOHO

Sitter på media lektionen, ska ta reda på some dirty stuff om Dominica, nej,men vi ska ta reda på varandras skit. NEj men a, ska iallafall ta reda på Dominicas betyg etc, tydligen sånt man måste kunna. Just nu sitter dock alla och mobbar mig för mitt namn.. alltså namnet som är innan Rebecca. Blir nästan ledsen. Amanda sitter och kollar min bdb, orkar inte. Helt rosa, hela mitt liv är rosa.<3

Aja iallafall nu ska jag fortsätta kolla på när Amanda hittar massa bilder på mig när jag var en sönder sminkad fjortis, ååh livet<3.

I helgen ska jag dock vara i Bovall hela helgen, ta med min vovve med. 


2012-04-01
 18:26:37

yes i do.

Såååå, kollat på tv hela dagen, köpt ballerina kakor, pringles, cola och tuc. Tjockis Söndag tackar man inte nej till. 

Imorgon ska jag träffa min bästus, Elin. Saknar min nypiercade lilla tönt. Aja ha en fin dag. puss
2012-04-01
 18:24:38

Live your life.

Amandas öga, nej hon är inte ledsen, varje gång hon skrattar kommer det tårar,haha. Och jag har inte redigerat runt omkring ögat utan det går faktiskt in så vid ögonvitans slut:))